Konsultation

En konsultation för kosmetisk tatuering ögonbryn bokas av dig som har frågor och funderingar som du inte fått svar på innan du bokat din behandling.

OBS! Om du har en gammal ögonbryns tatuering sen tidigare som gjorts på en annan salong krävs en konsultations tid först (gäller även påfyllnad), för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en 3D ögonbryn/microblading behandling eller ej. Om en konsultation ej bokas och behandling ej kan utföras debiteras man med fullt pris. 

Tänk på att vi under konsultationen inte målar formen på dina bryn, det görs istället under själva behandlingen som du bokar vid ett annat tillfälle. Det är inte ett krav att boka en konsultation innan ditt besök. En konsultation görs alltid i samband med själva behandlingen.

På konsultationen kan du ställa alla dina frågor du har. Vi har också en omfattande FAQ-sektion på kosmetisk tatuering behandlingar: KLICKA HÄR

Konsultationen kostar 300kr, den summan dras sedan dras av på summan för din behandling, men om ingen dyker upp på den bokade tiden kommer kunden att debiteras med 300 kr via fakturering. Vi måste ha minst 24 timmars varsel på en avbokning. Vi hoppas att ni förstår att både vår tid och kundernas tid är värdefull.